Baltic X4 by Melker med på köpet

Baltic X4 by Melker med på köpet
För att fira lanseringen av vår helt nya kajakväst och det framgångsrika samarbetet mellan Baltic Lifejackets och Melker of Sweden får du just nu Baltic X4 by Melker med på köpet (värde 1290 kr) vid beställning av din nya Melkerkajak, modell 2022.


Använd rabattkoden: baltic22 vid beställning.


Till lanseringskampanjen www.melkerofsweden.se/pages/baltic


Vi har de allra flesta modeller, storlekar och färger av våra Melkerkajaker hemma på lager för omgående leverans.


Du kan hämta upp din Melkerkajak fraktfritt i Melker brand store @ Pampas marina, eller få den levererad ända hem till dörren för endast 990 kr (gäller hela Sverige).


I Melker brand store har vi alla modeller hemma för provpaddling före köp.



- - -



Baltic X4 by Melker är en flytväst för kajak och ett unikt samarbete mellan Baltic och några av Sveriges ledande kajakexperter på Melker of Sweden.


Målet med samarbetet var bästa möjliga rörelseförmåga och passform kombinerat med Baltics kompromisslösa kvalitet in i minsta detalj.


Vi nådde perfekt passform genom hela tre justeringspunkter, två i sidopartierna och en i axelpartiet. Här finns en särskild ficka för mjuk vattenflaska på ryggen, en ficka med dragkedja på flytvästens framsida och en öppen ficka med elastic loop för nycklar eller annat. Här finns också livsviktiga reflexer på framsida och rygg.


Till lanseringskampanjen www.melkerofsweden.se/pages/baltic




Baltic X4 by Melker

Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published