Återbetalningspolicy

ÖPPETKÖP & RETURER

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp på all utrustning förutom säkerhetsutrustning (se mer nedan).

Ångerrätt gäller inom 30 dagar från det att du mottagit varna från oss, under förutsättning att varan är i nyskick. Med nyskick menas, att varan ska vara oanvänd, samt att alla etiketter och förpackningar är oskadade. Se till att emballera varan innan du skickar tillbaka den till oss.

När vi har fått varan i retur kommer vi att göra en återbetalning eller kreditera din faktura. Detta gör vi efter att varan kommit till oss och vi har kontrollerat att den är i nyskick.


 säkerhetsutrustning (torrdräkter, säkerhetslinor mm.) erbjuder vi 14 dagars öppet köp. På specialbeställningar erbjuder vi inget öppet köp eller ångerrätt.

Returer skickas till:

Melker of Sweden
Karlbergs Strand 4k
171 73 Solna

Förbokning av kajaker

Förbokning av kajaker är ett sett för dig som kund att säkra ett pris och en plats i vår produktionskö. Det är enligt konsumentköpslagen tillåtet att häva en beställning innan en vara har levererats. Om du som köpare vill häva en förbeställd kajak har vi rätt att behålla 20% av kajakens fullpris för att täcka de kostnader vi haft för att fullgöra avtalet mellan oss och dig.

REKLAMATION

Vill du reklamera en vara går du till följande formulär och fyller i det så gott du kan. Var noga med att beskriva vad felet är så noggrant som möjligt.

Till formuläret

Vi kommer att återkoppla och be om bilder för att enklare kunna hantera ditt ärende. För snabb och bra hjälp, se till fotografera så beskrivande och tydliga bilder som möjligt på felet.

När vi får informationen så kommer vår reklamationsansvarig att kontakta dig för vidare information. Produkterna du vill reklamera ska vara rentvättade och fria från hundhår, lera och dylikt. 

Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Skulle ärandet bli en tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.