Marija Aurell - A beginners journey to become a kayaker

Marija Aurell
"Tag med en flottör också!"

"Tag med en flottör också!"

Jag kommer från cykelvärlden och vet precis vad jag vill packa med mig när jag ska ut på mina soloäventyr så dom blir som mest lyckade för mig. Jag känner också att jag har koll på vilka cykelprylar jag behöver, vad de heter och hur de ska användas på bästa sätt. När jag klev in i kajakvärlden började jag helt på noll kring kunskapen på bra-att-ha-produkter, så när jag fick rådet: "tag med en flottör också!" till mina kajakturer blev det ett klockrent tillfälle för mig att ta reda på vad det var och hur den ska användas. Och vilket...

Read more →


Marija Aurell
Att våga prova och växa tack vare det

Att våga prova och växa tack vare det

Andras foton på kajaker som sitter ordentligt fastsurrade på biltaket blev början på min längtan efter att ensam lyckas med samma sak. Men som nybörjare och för tillfället även utan transportblock uppstod det snabbt mängder med frågor för mig kring att få upp kajaken på bilen utan någon hjälp av smidiga lyftanordningar. Fast besluten över att lyckas valde jag ut en eftermiddag utan tider att passa och tog tag i utmaningen. Att lägga kajaken på en vikt filt vid sidan av bilen och en solstolsmadrass + filt uppe på biltaket blev mitt första steg innan jag lyfte upp kajakens nos...

Read more →


Marija Aurell
Med längtan efter alla kommande kajakäventyr 💦💙

Med längtan efter alla kommande kajakäventyr 💦💙

Hej!  Marija Aurell heter jag och är bosatt i Motala och jobbar som Livsstilsentreprenör, Fotograf & Föreläsare. På Instagram och Facebook (kontonamn: Marija Aurell) vill jag inspirera mina följare till att följa sin egen puls med min hashtag #vågavarapuls som mind line. Det gör jag genom att fotografera och filma hur jag lever min vardag, hur jag använder naturen för att må bra och hur jag gör för att kombinerar min livsstil med mitt företag. Jag har ett väldigt stort behov av min frihetskänsla i vardagen och når den genom mina soloäventyr som cykling, fjällvandring, utomhusövernattning, hiking, skogsutflykter, SUP-turer, kallbad...

Read more →