Vinn Festivalpass till Friluftsfest!

Vinn Festivalpass till Friluftsfest!

FÖLJ MED MELKER PÅ FRILUFTSFEST!

Vet ni vad, den 25:e – 27:e Augusti är det dags för Friluftsfest @ FriluftsByn i Höga Kusten. Tre dagar fyllda med aktiviteter, intressanta kurser, föreläsningar, utställare och massa happenings. Vi på Melker of Sweden kommer självklart vara med och visa upp våra kajaker så du får en chans att klämma, känna, ställa frågor och provpaddla våra prisvinnande kajaker. Eller varför inte gå en grundkurs i kajakpaddling, eller en längre guidad kajaktur på havet!

Vi tycker såklart det vore riktigt kul om du hakade på så därför tänkte passa på att ge 20 festivalpass till er som är snabba. Följ oss på Instagram och tagga den kompis du skulle vilja ta med dig i kommentarsfältet på detta inlägg @ Instagram 👉🏼 https://www.instagram.com/p/CwAmaShMjcw

De 10 första som skriver i kommentarsfältet får två biljetter.

Du hittar all information om Friluftsfest på 👉🏼 www.friluftsfest.se

Om du inte hann med så kan du vara lugn. Med koden ”melker” kan du köpa ett festivalpass till halva priset – då deltar du hela helgen för endast 345 kr. Koden är giltig till den 20:e Augusti.

Kom själv och upplev den härliga gemenskapen eller varför inte ta med vänner och familj.

Vi ses på Friluftsfest!

*Vinnare kommer att kontaktas via instagram där ni även kommer få veta hur ni går tillväga för att få era gratis festivalpass så håll utkik in er inkorg.

#högakusten #friluftsbyn #plantbased #melkerofsweden #melkermoment #sustainabledesign #servingnature #lekmer


Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published